Magvas gondolatok a tyúkudvarból

Nyüveskönyv

A remény rabjai

2019. február 11. - Nyüveskönyv

 

-          I want to Break Freeeeee..csrrrrrr….I want to Break Freeeeee..csrrrrrr!

-          Halló tessék! Itt Reménykedő Asszony.

-          Jó napot kívánok, én a Miszerencsénk Zrt.-től hívom. Tisztában van Ön azzal, hogy immár 20 éve hűséges játékosunk a Kottó-ban?

-          ÖÖÖ, igen, most, hogy mondja, tényleg. Miért?

-          Azért telefonálok, mert a jubíleum alkalmával szeretném közölni Önnel az örömhírt: Ön nyert!

-          Jézusom! Tényleg????? És mit?

-          Kimutatásunk szerint az elmúlt 20 évben Ön állandó számokkal játszott, és összesen 208.000 Ft-ot fizetett be a számlánkra, anélkül, hogy bármit is nyert volna. Így van?

-          ÖÖÖ, kétszer volt kettesem.

-          Pillanat, akkor ezt rögtön le is vonom… nos, akkor összesen 205.000 ft-ot fizetett be a Miszerencsénk Zrt-nek. A jó, hír, hogy mi ezt az összeget most hiánytalanul visszautaljuk az Ön számlájára, mindössze egyetlen feltétellel.

-          Jézusom, ez nagyszerű!!! És milyen feltétellel?

-          Önnek írásban kell nyilatkoznia, hogy soha, de soha többé nem vásárol Kottó-szelvényt.

-          …….. Háát, ez elég kemény feltétel. Mi a jó ebben Önöknek?

-          Nos, figyelemmel kísértük az ön játékát, és bizalmasan elárulom, a kollégákkal fogadásokat is kötöttünk, meddig húzza még.

-          Hogyan??!

-          Igen, Icuka a bérszámfejtésről arra tippelt, Önnek biztosan megjön az esze még idén. Én magam kissé szkeptikusabb voltam, de Erzsike überelt, szerinte Ön élete végéig folytatja a reménykedést.

-          Hát, én nem is tudom, mit mondjak…

-          Ó, szóban nem is fontos, Önnek írásban kell nyilatkoznia, hogy lemond a további játéklehetőségről, cserébe máris elutaljuk a teljes összeget. Gondoljon bele, hány értelmesebb módon költhetné ezt el…. Például javasolnék Önnek egy pszichoterápiát, ahol felderítik, hol és miben gyökeredzik az Ön meggyőződése, miszerint csakis egy külső erő segítségére van szüksége és az élete megváltozik.

-          De háát…én a reményt vásároltam meg hetente Önöktől!

-          No kérem, pont erről beszélek! Könyörögöm, kapja össze Magát, és fogja föl végre: A saját életét csak és kizárólag Ön tudja sínre tenni. A Miszerencsénk Zrt. drukkol Önnek, de egyebet nem tehetünk. Elfogadja a nyereményt?

-          Nem is tudom... kicsit ijesztő, amiket mond.

-          Nos, ezesetben ajánlhatom Önnek a VIP-csomagunkat? Ennek keretében Ön továbbra is előfizetőnk maradhat, és mindössze 50 %-os felárral vásárolhatja meg jövő héttől Kottó-szelvényeinket! Küldhetem a formanyomtatványt?

-          Igen, köszönöm, az jó lesz.

-          Rendben, akkor ezt megbeszéltük. Icukának üzen valamit?

-          Igen, legyen szíves, adja át Icukának, hogy ne csüggedjen, mindig van remény!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuveskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr3214621136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása