Magvas gondolatok a tyúkudvarból

Nyüveskönyv

Anyuka-kvíz

2016. szeptember 29. - Nyüveskönyv

 

1.Ha lerobbansz és otthonragadsz home-officeban, mert melómásztgóon, mekkora az esélye, hogy a gyerek is lebetegszik?

A, 1000 %

B, BiztosIsten

C, Sokkal kisebb, minthogy délután a suliból hazajőve teát főz anyunak, majd csendben elvonul a szobájába, hogy anya pihenhessen.

 

2. Ha a háztartásban 2 db. tablet van és kettő gyerek, mekkora az esélye annak, hogy a kölkök üvöltve veszekednek a kütyükön?

A, 1000 %

B, BiztosIsten

C, Két tablet???  Neked is csak megszületni volt nehéz….

D, Semekkora. A gyerekek hamar megunják ezeket a lélektelen játékokat és kacagva szaladnak ki a zöldbe fogócskázni, vagy olvasnak inkább egy jó könyvet a fa alatt.

 

3. Ha egész este matekfeladatokat oldottál meg a gyerekkel, aki láthatólag nagyjából érti a dolgot, mekkora az esélye, hogy másnap bömbölve jön haza a rossz matekdoga miatt?

A, 1000 %

B, BiztosIsten

C, Igen csekély. De mi rendszeresen gyakorlunk vele, egy délután alatt nem lehet behozni, ha lemarad az anyagban/De a miénkkel sose kellett tanulni.

 

4.Ha utálsz főzni, (betegen pláne), de a kölköknek mégiscsak vacsizni kéne, hát elkészíted csupa egészséges alapanyagból a világ legínycsiklandóbbnak tűnő, színes zöldséges-husis wok-os pennéjét, mekkora az esélye annak, hogy a gyerekek otthagyják az egészet?

A, 1000 %

B, Biztosisten

C, Utálsz főzni? Engem úúúgy kikapcsol....

 

Értékelés:

A válaszaim többsége A.: Üdv a klubban!

A válaszaim többsége: B: Úristen, te az én gyerekeimet neveled! Vagy Te Én vagyok?

A válaszaim többsége C: Csukd  be a blogot, nem Neked szól, főzz inkább valamit…

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuveskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr2511752117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása