Magvas gondolatok a tyúkudvarból

Nyüveskönyv

Joystick és egyéb huncutságok

2021. február 20. - Nyüveskönyv

Kedves barátném – tán nevezhetem annak, hiszen mielőtt még beköszöntött a Covid19, már rég elsodort minket egymástól a gyerek-cunami – rámírt, hogy egy innovatív termékről valamiért (?) én jutottam eszébe és szívesen olvasná véleményemet a témáról.

Hát nesztek!

Az ominózus termék egy letölthető applikáció, mellyel számítógépes játékot játszhat bárki, akinek van hüvelye. Illetve..., ha jobban belegondolok, ez sem előfeltétel. �

Lényeg, hogy az intimtorna motiválásaképp született a gondolat, ami amúgy nem hülyeség szerintem, hiszen  - tekintve Norbi guru észrevételét, miszerint a nők ott baccák el, hogy ellés után pusztán igénytelenségből elhíznak, mint a disznó, és döngő lépteik hallatán a hálóból legott világgá fut gyermekük apja – eme applikációt szorgosan használva legalább magabiztosan utánarikkanthatnak az amúgy szintén nem matyóhímzés párjuknak, hogy aszongya: „Ne menekülj szívem, játsszuk le a meccset inkább gépen! Megvan még a joystick-od?”

Ha ne adj isten, az már nem működik, hát... a ház ura is játszhat az aplikációval!

Már csak egy kérdésem van: ez a termék akkor most végül is gendersemleges, vagy uniszex??

Vagy ez majd a marketingen múlik?150690191_1042473296244986_6175503525526450979_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuveskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr1916433904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása