Magvas gondolatok a tyúkudvarból

Nyüveskönyv

Illuzionyista – mesék felnőtteknek 0.1

2017. május 23. - Nyüveskönyv

Egyszer volt, hol nem volt – aki megleli, szóljon – egy  gazdag, sármos, intelligens, humoros, 40-es marketingigazgató, aki egy szép, napsütötte délelőtt – miután végzett a jól menő exkluzív edzőteremben, ahol rendszeresen karbantartotta feszes hasizmait, melyeken visongva szánkázott a délelőtti napfény – oldtimer cabriójával csikorogva fékezett egy lány előtt, és bugyibizsergetően mély hangon kiszólt az ablakon, hamiskásan kacsintva márkás napszemüvege mögül:

- Elvihetlek egy körre?

- Izé.. hát, nem bánom, de én nem vagyok ám ilyen, nem is értem, mi ütött belém...

A sármos, huncut tekintetű marketingigazgató ruganyosan kiugrott a tűzpiros járgányból, farzsebéből elővett egy krétát és dinamikus mozdulattal firkantott valamit a járdára. Azzal karjaiba kapta a lányt és beállította, egyenesen a krétakör közepibe.

Majd visszapattant a verdába, és illaberek-nádakerek… már ott se volt.

Holnap legyen a ti vendégetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuveskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr9612533831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása