Magvas gondolatok a tyúkudvarból

Nyüveskönyv

Az Utolsó

2016. szeptember 05. - Nyüveskönyv

Az UTOLSÓ!

 

Az Index is megírta, hogy EZ Az Utolsó Nyári Hétvége, mindenki takarodjon a Balatonra, mert ötven fok lesz, és különben is, aki nem megy az lúzer, lemarad, kimarad, nem lesz utolsó szelfi, jajistenem, rohanjunk!

Megírták ezt már az előző pénteken és az azelőttin is, node akkor ez most már tényleg!

Fenti okból kifolyólag az M7-es egy rémálom, a külső sávot hírből se, rohan a sok munkában megfáradt szerencsétlen, csak ki a városból, el innen, mielőbb, dudál, anyázik, és már Érd előtt síkideg mindenki.

Mi menetrendszerüen összeveszünk Zurammal már az indulásnál: („Hagymát ettél? Jézusom!”, Fogadjunk, otthon hagytad! Nincs meg a kulcs, hogy lehetsz ilyen hülye?”)

A kölkök is szerényen hozzáteszik a magukét: „Anya, a Nyári gyerekeket! Nincsazazaisten! Apa, lehúzhatom az ablakot, megsülök! Kösd már be magad az Isten szerelmére!”)

Útközben megnézzük a menetrendszerinti balesetet, előtte persze a több kilométeres dugót (bor nélkül) Lepsénynél mindig pisilnem kell, de Zuram csakazértse („Én meg nem állok, baszki, most indultunk el! Mé’ nem pisiltél?? Nem bírom én ezt idegekkel!") Minden lehajtó előtt beletapos a gázba, én összetekert lábbal sikítozom a Nyári gyerekekre, hátul a kölkök éhen akarnak halni, de nem állunk meg, megyünk, mert EZ Az Utolsó Hétvége és különben is: nem lesz hús a Lidliben….

Bolt előtti bokornál satufék, kiugrom, végrepisilek, huh, ez megvolt, mehetünk, hol a hús, Anya, dinnyét is! Mi az istent vettünk ennyi pénzért? Fú, megérkeztünk! Hozd ki az asztalt! Sörömet beraktad a fagyóba? Hol bornyitó? Hát a kölkök? Már a szomszédban, jajdekirály! Csüccs!

Indul az UTOLSÓ BALATONI HÉTVÉGE!

highway-1338440_960_720.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nyuveskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr1911677339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása